Contact
Bel me terug
* Verplichte velden

faciliteiten


Pilot plant

EEN EIGEN SCIENCE LOCATIE MET PILOT PLANT EN ANDERE SCIENCE FACILITEITEN LATEN BOUWEN? EEN BEDRIJFSPAND WAARVAN U DE ENIGE HUURDER BENT? KADANS SCIENCE PARTNER REGELT HET VAN FINANCIERING TOT EN MET BEHEER.

OF WILT U ZICH VESTIGEN, SAMEN MET ANDERE SCIENCE BEDRIJVEN,  IN EEN SCIENCE VERZAMELGEBOUW MET PILOT PLANT FACILITEITEN? OOK DIE OPTIE BEHOORT TOT ONZE EXPERTISE.

Als innovatief bedrijf wilt u na het proces van ontwikkeling in uw laboratorium, vaak het product verder testen en metingen doorvoeren in een proeffabriek, een pilot plant, tchnohal of andere multifunctionele onderzoeksruimte alvorens u het product op grote schaal gaat produceren.

Kadans Science Partner is gespecialiseerd in de huisvestiging van kennisintensieve bedrijven en instellingen waarbij niet alleen een gebouw wordt ontwikkeld met kantoren, maar waarin ook hoogwaardige faciliteiten worden gebouwd zoals een pilot plant, laboratorium, geconditioneerde ruimte en multifunctionele R&D ruimte.

Als geen ander kent Kadans Science Partner de wensen en eisen van haar opdrachtgevers en is zij op de hoogte van alle eisen die aan een pilot plant worden gesteld ten aanzien van de installaties en faciliteiten in het gebouw. Kadans Science Partner beschikt uiteraard over alle benodigde specifieke vergunningen.

Kadans Science Partner kan voor uw organisatie een gebouw ontwikkelen of renoveren waarin we ook uw pilot plant bouwen. Daarbij treedt Kadans Science Partner op als ontwikkelaar, bouwer, financier, verhuurder en beheerder. U kunt zich concentreren op uw innovaties én u bent geen liquide middelen kwijt aan uw huisvesting en pilot plant.

U kunt ook een pilot plant voor uw organisatie laten realiseren in een van onze science bedrijfsverzamelgebouwen of incubator gebouwen voor starters. Deze gebouwen staan meestal in de directe nabijheid van kennisinstellingen. Ook van dit netwerk van Kadans Science Partner laten we u graag profiteren.

Een pilot plant nodig om uw innovatie verder uit te testen? Neem eens vrijblijvend contact met ons op!

Pilot Plant in één van de Kadans Science Partner science bedrijfsverzamelgebouwen:
ALTIJD IN DE BUURT VAN KENNISINSTELLINGEN!

Pilot plant, proeffabriek, Kadans Science Partner

Is de aangeboden pilot plant faciliteit voor uw onderzoek onvoldoende? Kadans Science Park denkt met u mee! Kadans werkt graag mee aan aanpassingen, uitbreidingen en nieuwbouw. Op of in het science verzamelgebouw? Of kiest u voor een geheel eigen locatie? Ook dat is Kadans Science Partner!

proeffabriek, pilot plant, Kadans Science Partner realiseert het voor u.
Inloggen huurders
Inloggen huurders