Contact

faciliteiten


Faciliteiten

Kadans Science Partner richt zich op de niche markt van huisvestiging voor kennisintensieve bedrijven en instellingen. Als geen ander is Kadans Science Partner in staat u te adviseren in de benodigde faciliteiten en een hoogwaardige kwaliteit in de bouw te realiseren. Hierbij kunt u denken aan materialen, maar ook aan allerlei installaties die benodigd zijn in een:

Als geen ander is Kadans Science Partner op de hoogte van alle wettelijke eisen, nieuwe normen en noodzakelijke zaken als het gaat om de bouw en inrichting van een laboratorium, een cleanroom, een pilot plant, een geconditioneerde ruimte of een multifunctionele onderzoeksruimte. U praat met een partner met vele jaren kennis en ervaring binnen de branches Food, Life Sciences, Health, Living Environment, Biotechnology, Biobased en High Tech Semicon. Kadans wil u ten aanzien van de faciliteiten graag adviseren en levert uitsluitend maatwerk. Maak eens een afspraak! We tonen u graag wat referenties.


Voor specifieke informatie over het huren van een laboratorium, cleanroom of andere faciliteiten op Novio Tech Campus in Nijmegen, in het BioPartner Center in Wageningen, de Food Valley incubator, of gebouw Plus Ultra op Wageningen Campus, verwijzen we u graag naar:

Informatie 'Laboratorium huren'     -     Informatie 'Cleanroom bouwen of huren'


Kadans Science Partner kan u niet alleen in Nijmegen of Wageningen, maar in heel Nederland het brede Kadans pakket bieden. Kadans Science Partner is gespecialiseerd in het ontwikkelen, beleggen, bouwen, financieren, kopen, verhuren en beheren van bedrijfs- en kantoorgebouwen in combinatie met laboratoria, cleanrooms, R&D ruimten, geconditioneerde ruimten, tech hallen en pilot plants voor R&D afdelingen van bedrijven, kennisinstellingen en kennisintensieve bedrijven in innovatieve sectoren, zoals Agri-Food, Life Sciences, Health, Medische technology, Biobased industry en HighTech.

Kadans beheert ook een aantal verzamelgebouwen gericht op de bovenstaande sectoren. Het grote netwerk en de kruisbestuiving tussen de verschillende ondernemers levert voor de huurders veel voordelen op. Voor starters heeft Kadans diverse opties in zogenaamde incubatorgebouwen. Ook deze starters krijgen een totaal pakket aan diensten, waaronder werkruimte, faciliteiten, coaching, advies, financiering en toegang tot een waardevol netwerk.

Interesse in een kennismakingsgesprek? Neem contact met ons op! Kadans adviseert graag en heeft al heel veel bedrijven en organisaties in Nederland de ideale werkplek geleverd.

Laboratorium huren, een cleanroom bouwen? Bel Kadans Science Partner!


BEL ME!
* Verplichte velden
Lab, cleanroom, pilot plant faciliteiten bij Kadans
Inloggen huurders
Inloggen huurders