Contact

faciliteiten


Huisvesting kennisintensieve bedrijven, instellingen én starters: onze focus!

EEN EIGEN SCIENCE LOCATIE LATEN BOUWEN? OF WILT U ZICH VESTIGEN, SAMEN MET
ANDERE SCIENCE BEDRIJVEN, IN EEN SCIENCE VERZAMELGEBOUW?

Het aanbod van Kadans Science Partner varieert van science verzamelgebouwen voor starters tot en met maatwerk huisvesting voor één huurder. De expertise van Kadans Science Partner in de huisvesting van instellingen en multinationals in kennisintensieve en innovatieve sectoren, zoals Food, Life Sciences, Health, Living Environment, Biotechnology, Biobased en High Tech Semicon, is UNIEK. De integrale aanpak ook!

Maatwerk bedrijfshuisvesting: integrale aanpak, uniek in Nederland

Kadans Science Partner bouwt in opdracht als belegger, projectontwikkelaar, aannemer, financier, koper, verhuurder en beheerder, gebouwen die in samenspraak met een bedrijf worden ontwikkeld. Deze integrale aanpak van Kadans Science Partner is UNIEK in Nederland. Kadans Science Partner neemt daarbij de klant als uitgangspunt, niet het pand. De focus van Kadans Science Partner ligt geheel bij innovatieve en kennisintensieve organisaties. Kadans Science Partner kent als geen ander de specifieke behoeften en vertaalt deze naar renderende, hoogwaardige en duurzame faciliteiten, een optimale positionering van ruimtes, perfecte bruto-netto verhoudingen (functioneel oppervlakte) en ideale indelingen van bijvoorbeeld laboratoria, cleanrooms en pilot plants. Kadans Science Partner is bovendien sterk in het realiseren van de meest gunstige financiers en het efficiënt en duurzaam bouwen tegen de laagst mogelijke kosten. Dit uit zich in een lagere huurprijs voor de huurders. 

Kadans Science Partner blijft betrokken bij de huurders en is in staat sturing te geven aan veranderende huisvestingsbehoeften van haar huurders.

De huisvesting voor opdrachtgevers van Kadans Science Partner gaat vaak gepaard met de bouw van specifieke bedrijfshuisvesting op maat met laboratorium, multifunctionele R&D ruimtencleanrooms, pilot plants, techno hallen of een multifunctionele onderzoeksruimte. Kortom, een ideale innovatieve omgeving.

Bedrijfsverzamelgebouwen: al dan niet met een incubator functie

Kadans Science Partner beschikt ook over een aantal gebouwen waar meerdere bedrijven zich kunnen vestigen. Met name
voor starters is een omgeving met incubator functie ingericht. Deze locaties staan in het linkermenu vermeld. Voor meer informatie klikt u op de betreffende link.

Op deze campussen vindt u verzamelgebouwen met voor de huurders ingerichte laboratoria, multifuncionele R&D ruimten, pilot plants, cleanrooms, geconditioneerde ruimten, kantoren, etc.

Novio Tech Campus Nijmegen, BioPartner Center Wageningen, Plus Ultra Wageningen

Op de pagina laboratorium huren vindt u specifieke informatie over het huren van een laboratorium op Novio Tech Campus Nijmegen en in BioPartner Center Wageningen, de Food Valley incubator. Eind 2015 zal ook op Wageningen Campus in het door Kadans ontwikkelde gebouw Plus Ultra ruimte te huren zijn. Informeer alvast naar de mogelijkheden voor bedrijfsruimte met cleanroom, laboratorium, pilot plant, geconditioneerde ruimte, multifunctionele onderzoeksruimte, techno hal, etc. Deels worden deze op maat voor onze huurders gebouwd, deels zijn ze te huren door meerdere huurders. Of als bijvoorbeeld flex lab.

Neem contact op met Kadans Science Partner om vrijblijvend te bekijken of we ook voor uw bedrijf een geschikte locaties hebben of kunnen ontwikkelen.Bel me terug
* Verplichte velden
Inloggen huurders
Inloggen huurders